Fråga & boka här!

Om Koh Lanta

Koh Lanta är en stor ö med en längd på över 30 kilometer. På västra sidan finner man runt 10 stränder från norr till söder. Koh Lanta erbjuder vackra vita stränder, en helt fantastisk skärgård på ca 70 små öar och perfekt läge för spektakulära solnedgångar. På östra sidan hittar man ett mangrovedelta som delas av en stor del av lokalbefolkningen.

Koh Lanta är väldigt populärt bland besökare som vill komma bort från pulsen i storstäderna och partyscenerna som de mindre öarna i Thailand erbjuder. Dock finns det liv att finna om man letar lite, med en hel del strandbarer, irländska pubar och restauranger.

Koh Lanta är lite mindre känt än sin granne Phi Phi, som är mycket mer kommersiellt och utforskat. Detta betyder dock inte att Koh Lanta är underutvecklat, tvärtom så finns det många resorts, vägarna är asfalterade och två svenska skolor är också etablerade här.

Även när ön är fullbelagt så finns ändå ett lugn på stränderna som inte har några solstolar eller motordrivna vattensporter som stör.

Koh Lanta är en perfekt utgångspunkt när det kommer till dykning då man kan nå flera områden som erbjuder upplevelser i världsklass.

kontakt-koh-lanta-dykning-snorkling-thailand

Kontakta Oss

Telefon: Tel.: +66 (0)80 880 1246
WhatsApp: +66 80 880 1246
E-mail
Skype:
info(at)kontiki-lanta.com
kontikilanta
Address: Kon-Tiki Lanta Co.,Ltd
124/1 Moo 1
Tambon Saladan Amphur Koh Lanta
Krabi 81150

youtubefb-frontWordpressgoogleplustripadvisortt-front

Karta

2017 COE Logos white bkg translations en US UK

 

Go to top